Szervezetek, szövetségek > Bútor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szervezetek, szövetségek > 5 weboldal. Kategória leírása:

butor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Magyar Bútor és Faipari Szövetség
http://www.butorszovetseg.hu/

A Szövetség 1990-ben alakult civil szervezet. Bázisát jelenleg 100 tagvállalat alkotja. Zömében bútorgyártó cégek, de a tagok között találhatók gépgyártó-kereskedő ill. alapanyaggyártók is. A Szövetség tagja a MGYOSZ-nak, a VOSZ-nak, az IPOSZ-nak. 2002-ben felvételt nyert az Európai Bútorszövetségbe (UEA). 1012 Budapest, Kuny D. U. 13-15.

Magyar Bútor és Faipari Szövetség
Országos Asztalos- és Faipari Szövetség
http://www.oafsz.hu/

Az Országos Asztalosipari Szövetség 1990. novemberében alakult szakmai érdekképviseleti szervezet, melynek jelenleg közel 1000 tagja van, így Magyarország egyik legnagyobb taglétszámú szakszövetségének mondhatja magát.

Országos Asztalos- és Faipari Szövetség
Magyar Bútoripari Innovációs Központ Zrt.
http://www.trendlakas.hu/

Az MBIK abban szolgálja megbízói érdekeit, hogy direkt módon közvetlenül és testre szabottan adja át azokat az információkat, amelyek nélkülözhetetlenek az EU-s környezetben tevékenykedő vállalkozások részére a versenyképességük megőrzése érdekében.

Magyar Bútoripari Innovációs Központ Zrt.
Faipari Szakosztály
http://fasza.hu/

Szakosztályunk 1995-ben alakult. Az alapítók olyan szakmai szervezet alapköveit rakta le, ahol a szakmai tudás, a minőségi munka, a sikeres üzletmenet és a közösségi ember a legnagyobb érték. Egyesületünk célja, a Nagykanizsa és környező bútorgyártók és a bútorgyártáshoz szükséges háttéripar egyesületbe tömörülése.

Faipari Szakosztály
Fagosz
http://www.fagosz.hu/

Fagosz - Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség - Hungarian Federation of Forestry and Wood Industries. A FAGOSZ gazdasági érdekképviseleti szervezet. Az átfogott szakterület: erdőgazdálkodás, fafeldolgozóipar, fakereskedelem és a kapcsolódó termékek termelése, kereskedelme.

Fagosz
Hirdetések
Oldal leírása
butor.wyw.hu: Bútor katalógus. Bútorboltok, bútorszalonok, fürdőszoba szalonok, konyhabútor, lakberendezés. Üzletberendezés, rattan bútorok.
Gyűjteményünkben 697 válogatott bútor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 697 | Várakozó linkek: 8 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 72112