Kovácsoltvas > Bútor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kovácsoltvas > 10 weboldal. Kategória leírása:

butor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kovácsmester
http://www.kovacsmester.hu/

Egyedi kézműves díszkovács munkák: kerítések, korlátok, kapuk elhelyezése és automatizálása; Kandeláberek, falikarok, csillárok; Kert- és lakberendezési tárgyak nagy választékban; Kandalló felszerelések; Műemléki szerkezetek restaurálása, újra gyártása, és minden más, ami vasból elkészülhet a megrendelőink igényei szerint.

Kovácsmester
Kenesevas
http://www.kenesevas.hu/

Kovácsoltvas bútorok elképzelésed szerint. Cégünk már 1999-óta foglalkozik kovácsoltvas bútorok készítésével. Ez idő alatt számos kovácsoltvas terméket készítettünk, amelyeket kategorizálva megtekinthetsz a Termékek menüpontra kattintva. Az itt található kínálat mellett, természetesen egyedi megrendelések teljesítésével is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kérésre, egyedi fa burkolattal látjuk el termékeinket asztal, szék, lépcső, korlát, stb...

Kenesevas
Kovácsoltvas és rozsdamentes acél bútorok
http://www.diszmukovacs.hu

Kül- és beltéri bútorok egyedi készítése kovácsoltvasból és rozsdamentes acélból. Bútorkiegészítők, fogantyúk készítése, kovácsoltvas bútorok restaurálása.

Kovácsoltvas és rozsdamentes acél bútorok
Mív's Bútorstúdió
http://www.kovacsoltvasbutor.hu/

Kovácsoltvas bútorok és kiegészítők tervezése és gyártása egyéni igények és ötletek alapján is. Bemutatóterem: 1182. Budapest, Kézdivásárhely utca 28.

Mív's Bútorstúdió
Tiffany
http://www.kovacsoltvas.hu/

11 éve alakult cégünk alapvetően egyedi, saját tervezésű és gyártású kovácsoltvas bútorokkal és kiegészítőkkel foglalkozik. Árukészletünk folyamatos bővítésénél két fontos szempontot tartunk szem előtt. A vevők igényeit és az időről időre változó lakberendezési irányzatokat, trendeket. Belvárosi bemutatótermünkben családias hangulatú légkörben viszonteladókat és magánszemélyeket egyaránt kiszolgálunk. Látogasson el hozzánk, tekintse meg kínálatunkat!

Tiffany
Kovácsoltvas
http://www.ferrorosso.hupont.hu/

Kovácsoltvas bútorok igény szerinti készítése. Régi hagyományok szerint készülő bútorok, korlátok, kerítések.

Kovácsoltvas
Fémszerkezet, fémből készült bútorok
http://www.futurafemstudio.hu/

Fő tevékenységük a különböző korlátok(standard, rozsdamentes) gyártása. Sok más egyéb fémszerkezet gyártásával foglalkoznak még ezen kívül. Rövid időn belül elkészítenek bármilyen egyedi tervezésű fémszerkezetet.

Fémszerkezet, fémből készült bútorok
Nikkelezes.hu üzem
http://www.nikkelezes.hu

Cégünk már 20 éves tapasztalattal bír a nikkelezés terén. Saját galvanizáló üzemmel rendelkezünk Budapest területén belül, melyet természetesen Ön is bármikor megtekinthet. Üzemünk szolgáltatásai nem merülnek ki a nikkelezésben, mindenféle egyéb felületkezelő, galvanizáló munkákat is elvállalunk, méghozzá a dinamikus munkakiosztásnak, és a magas kihasználtságnak háló, nagyon kedvező áron, akár egyéni ügyfeleknek is.

Nikkelezes.hu üzem
Kovácsoltvas kapu készítés
http://www.tuzikovacs-lakatos.hu/kovacsoltvas-kapu-galeria-2-5.html

Egyedi, kézzel megmunkált kovácsoltvas termékek készítés. Az általunk készített kerítéseknek a legkisebb darabját is kézzel formáljuk meg. Nem használunk formákat, és nem préselt alapanyagokból dolgozunk, ezzel tudjuk garantálni a tartós és egyedi kovácsoltvas kerítéseket! Egyéni megrendelőknek és vállalkozásoknak egyaránt készítünk míves kovácsoltvas kerítéseket, kapukat, korlátokat illetve bármit, amit el tud képzelni fémből. Keresse bizalommal Szatmári Jenő tüzikovácsot.

Kovácsoltvas kapu készítés
Kovácsoltvas kapuk és kerítések, dísztárgyak
http://kovacsoltvas-kapu.eu/

A kovácsoltvas újra reneszánszát éli. A kovácsoltvas kapu, kerítés és korlát a mediterrán és tradicionális otthon kedvelt eleme, amelyet kiegészíthetünk kovácsoltvas kerti bútorral. Díszíthetjük nappalinkat kovácsoltvas gyertyatartóval, fürdőszobánkat törölközőtartóval. A kültéri világítást megoldhatjuk kovácsoltvasból készült kerti lámpákkal. Ugyanakkora biztonságra való törekvés keretében a házunkat a bejárati ajtóra és az ablakokra szerelt kovácsoltvas ráccsal védhetjük az illetéktelenektől.

Kovácsoltvas kapuk és kerítések, dísztárgyak
Hirdetések
Oldal leírása
butor.wyw.hu: Bútor katalógus. Bútorboltok, bútorszalonok, fürdőszoba szalonok, konyhabútor, lakberendezés. Üzletberendezés, rattan bútorok.
Gyűjteményünkben 697 válogatott bútor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 697 | Várakozó linkek: 9 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 72114