Szervezetek, szövetségek > Bútor - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szervezetek, szövetségek > 5 weboldal. Kategória leírása:

butor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Magyar Bútor és Faipari Szövetség
Magyar Bútor és Faipari Szövetség
http://www.butorszovetseg.hu/

A Szövetség 1990-ben alakult civil szervezet. Bázisát jelenleg 100 tagvállalat alkotja. Zömében bútorgyártó cégek, de a tagok között találhatók gépgyártó-kereskedő ill. alapanyaggyártók is. A Szövetség tagja a MGYOSZ-nak, a VOSZ-nak, az IPOSZ-nak. 2002-ben felvételt nyert az Európai Bútorszövetségbe (UEA). 1012 Budapest, Kuny D. U. 13-15.

www.butorszovetseg.hu
Országos Asztalos- és Faipari Szövetség
Országos Asztalos- és Faipari Szövetség
http://www.oafsz.hu/

Az Országos Asztalosipari Szövetség 1990. novemberében alakult szakmai érdekképviseleti szervezet, melynek jelenleg közel 1000 tagja van, így Magyarország egyik legnagyobb taglétszámú szakszövetségének mondhatja magát.

www.oafsz.hu
Magyar Bútoripari Innovációs Központ Zrt.
Magyar Bútoripari Innovációs Központ Zrt.
http://www.trendlakas.hu/

Az MBIK abban szolgálja megbízói érdekeit, hogy direkt módon közvetlenül és testre szabottan adja át azokat az információkat, amelyek nélkülözhetetlenek az EU-s környezetben tevékenykedő vállalkozások részére a versenyképességük megőrzése érdekében.

www.trendlakas.hu
Faipari Szakosztály
Faipari Szakosztály
http://fasza.hu/

Szakosztályunk 1995-ben alakult. Az alapítók olyan szakmai szervezet alapköveit rakta le, ahol a szakmai tudás, a minőségi munka, a sikeres üzletmenet és a közösségi ember a legnagyobb érték. Egyesületünk célja, a Nagykanizsa és környező bútorgyártók és a bútorgyártáshoz szükséges háttéripar egyesületbe tömörülése.

fasza.hu
Fagosz
Fagosz
http://www.fagosz.hu/

Fagosz - Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség - Hungarian Federation of Forestry and Wood Industries. A FAGOSZ gazdasági érdekképviseleti szervezet. Az átfogott szakterület: erdőgazdálkodás, fafeldolgozóipar, fakereskedelem és a kapcsolódó termékek termelése, kereskedelme.

www.fagosz.hu
Oldal leírása
butor.wyw.hu: Bútor katalógus. Bútorboltok, bútorszalonok, fürdőszoba szalonok, konyhabútor, lakberendezés. Üzletberendezés, rattan bútorok.
Gyűjteményünkben 715 válogatott bútor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 715 | Várakozó linkek: 17 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 85229