Kovácsoltvas > Bútor - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kovácsoltvas > 10 weboldal. Kategória leírása:

butor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Kovácsmester
Kovácsmester
http://www.kovacsmester.hu/

Egyedi kézműves díszkovács munkák: kerítések, korlátok, kapuk elhelyezése és automatizálása; Kandeláberek, falikarok, csillárok; Kert- és lakberendezési tárgyak nagy választékban; Kandalló felszerelések; Műemléki szerkezetek restaurálása, újra gyártása, és minden más, ami vasból elkészülhet a megrendelőink igényei szerint.

www.kovacsmester.hu
Kenesevas
Kenesevas
http://www.kenesevas.hu/

Kovácsoltvas bútorok elképzelésed szerint. Cégünk már 1999-óta foglalkozik kovácsoltvas bútorok készítésével. Ez idő alatt számos kovácsoltvas terméket készítettünk, amelyeket kategorizálva megtekinthetsz a Termékek menüpontra kattintva. Az itt található kínálat mellett, természetesen egyedi megrendelések teljesítésével is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kérésre, egyedi fa burkolattal látjuk el termékeinket asztal, szék, lépcső, korlát, stb...

www.kenesevas.hu
Kovácsoltvas és rozsdamentes acél bútorok
Kovácsoltvas és rozsdamentes acél bútorok
http://www.diszmukovacs.hu

Kül- és beltéri bútorok egyedi készítése kovácsoltvasból és rozsdamentes acélból. Bútorkiegészítők, fogantyúk készítése, kovácsoltvas bútorok restaurálása.

www.diszmukovacs.hu
Mív's Bútorstúdió
Mív's Bútorstúdió
http://www.kovacsoltvasbutor.hu/

Kovácsoltvas bútorok és kiegészítők tervezése és gyártása egyéni igények és ötletek alapján is. Bemutatóterem: 1182. Budapest, Kézdivásárhely utca 28.

www.kovacsoltvasbutor.hu
Tiffany
Tiffany
http://www.kovacsoltvas.hu/

11 éve alakult cégünk alapvetően egyedi, saját tervezésű és gyártású kovácsoltvas bútorokkal és kiegészítőkkel foglalkozik. Árukészletünk folyamatos bővítésénél két fontos szempontot tartunk szem előtt. A vevők igényeit és az időről időre változó lakberendezési irányzatokat, trendeket. Belvárosi bemutatótermünkben családias hangulatú légkörben viszonteladókat és magánszemélyeket egyaránt kiszolgálunk. Látogasson el hozzánk, tekintse meg kínálatunkat!

www.kovacsoltvas.hu
Kovácsoltvas
Kovácsoltvas
http://www.ferrorosso.hupont.hu/

Kovácsoltvas bútorok igény szerinti készítése. Régi hagyományok szerint készülő bútorok, korlátok, kerítések.

www.ferrorosso.hupont.hu
Fémszerkezet, fémből készült bútorok
Fémszerkezet, fémből készült bútorok
http://www.futurafemstudio.hu/

Fő tevékenységük a különböző korlátok(standard, rozsdamentes) gyártása. Sok más egyéb fémszerkezet gyártásával foglalkoznak még ezen kívül. Rövid időn belül elkészítenek bármilyen egyedi tervezésű fémszerkezetet.

www.futurafemstudio.hu
Nikkelezes.hu üzem
Nikkelezes.hu üzem
http://www.nikkelezes.hu

Cégünk már 20 éves tapasztalattal bír a nikkelezés terén. Saját galvanizáló üzemmel rendelkezünk Budapest területén belül, melyet természetesen Ön is bármikor megtekinthet. Üzemünk szolgáltatásai nem merülnek ki a nikkelezésben, mindenféle egyéb felületkezelő, galvanizáló munkákat is elvállalunk, méghozzá a dinamikus munkakiosztásnak, és a magas kihasználtságnak háló, nagyon kedvező áron, akár egyéni ügyfeleknek is.

www.nikkelezes.hu
Kovácsoltvas kapu készítés
Kovácsoltvas kapu készítés
http://www.tuzikovacs-lakatos.hu/kovacsoltvas-kapu-galeria-2-5.html

Egyedi, kézzel megmunkált kovácsoltvas termékek készítés. Az általunk készített kerítéseknek a legkisebb darabját is kézzel formáljuk meg. Nem használunk formákat, és nem préselt alapanyagokból dolgozunk, ezzel tudjuk garantálni a tartós és egyedi kovácsoltvas kerítéseket! Egyéni megrendelőknek és vállalkozásoknak egyaránt készítünk míves kovácsoltvas kerítéseket, kapukat, korlátokat illetve bármit, amit el tud képzelni fémből. Keresse bizalommal Szatmári Jenő tüzikovácsot.

www.tuzikovacs-lakatos.hu
Kovácsoltvas kapuk és kerítések, dísztárgyak
Kovácsoltvas kapuk és kerítések, dísztárgyak
http://kovacsoltvas-kapu.eu/

A kovácsoltvas újra reneszánszát éli. A kovácsoltvas kapu, kerítés és korlát a mediterrán és tradicionális otthon kedvelt eleme, amelyet kiegészíthetünk kovácsoltvas kerti bútorral. Díszíthetjük nappalinkat kovácsoltvas gyertyatartóval, fürdőszobánkat törölközőtartóval. A kültéri világítást megoldhatjuk kovácsoltvasból készült kerti lámpákkal. Ugyanakkora biztonságra való törekvés keretében a házunkat a bejárati ajtóra és az ablakokra szerelt kovácsoltvas ráccsal védhetjük az illetéktelenektől.

kovacsoltvas-kapu.eu
Oldal leírása
butor.wyw.hu: Bútor katalógus. Bútorboltok, bútorszalonok, fürdőszoba szalonok, konyhabútor, lakberendezés. Üzletberendezés, rattan bútorok.
Gyűjteményünkben 715 válogatott bútor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 715 | Várakozó linkek: 17 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 85229