Egyedi bútorkészítés > 4. oldal > Bútor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egyedi bútorkészítés > 4. oldal > 48 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Asztalosmunkák - konyhaszekrénytől a nyílászárókig
http://belsoepites.hu/asztalosmunkak

Generálkivitelezés során felmerülő asztalosmunkák elvégzéséhez profi asztalos csapattal rendelkezünk. Specialitásunk az egyedi bútorok megtervezése, legyártása a megrendelő igényei szerint. Az egyedi bútorok legfőbb előnye a praktikusságban és az adott hely tökéletes kihasználtságában rejlik. Ha egyedi konyha, fürdőszoba, gardrób, irodabútor vagy üzlethelyiség berendezésre van szüksége keressen minket, mi megoldjuk!

Asztalosmunkák - konyhaszekrénytől a nyílászárókig
Hajlított fából készült íves bútorok
https://www.hajlitottfa.hu/ives-butorok-hajlitott-fabol/

21. század íves bútorainak technikája, a tömörítéses hajlítás faanyagot lágyítják hosszanti irányban megnyomják, számítógép vezérelt tömörítő gépben így rostirányú zsugorítás történik, a sejtfalak gyűrődnek a nyomóerő megszűnését követően hajlíthatóvá válik a fa Jelenleg a hajlított bútorok és azok alkatrészei háromféle eljárást alkalmaznak: gőzöléses eljárás tömörítéses eljárás rétegragasztásos eljárás A Hajlított Fa Manufaktúrában, mi elsősorban a rétegragasztás módszerét használjuk bútoraink készítésénél. Bármilyen fából, bármilyen méretben, bármilyen igény szerint. Nálunk nincs lehetetlen! Íves bútorok – a belső építészek örömére A kézművesek, az íves bútorok készítésével, a technikai módszer kidolgozásával, a gyönyörű dizájnra és a kiegyensúlyozottságra törekedtek. A hajlított formák rugalmasságot, békét közvetítenek. Az ember örök célja, a harmónia. A hajlított bútoroknál az ívek finom vonalai a belső békét segítik és az eleganciát sugároznak...

Hajlított fából készült íves bútorok
Idela Bútor
https://www.idelabutor.hu

Egyedi méretre gyártott heverők Heverőink praktikus, kényelmes és helytakarékos megoldást jelentenek a lakás bármely szobájában, minden korosztály számára. A heverők lehetnek fejtámlásak valamint fej és oldaltámlásak . Bonell rugós fekvőfelületűek amely a tartósság egyik védjegye. Heverőink felülete Steppelt technikával készül valamint nagy rugalmasságú hideg habbal.

Idela Bútor
Hirdetések
Előző lap 1 2 3 [4] Következő lap
Oldal leírása
butor.wyw.hu: Bútor katalógus. Bútorboltok, bútorszalonok, fürdőszoba szalonok, konyhabútor, lakberendezés. Üzletberendezés, rattan bútorok.
Gyűjteményünkben 691 válogatott bútor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 691 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 73496