Antik bútor > Bútor - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Antik bútor > 13 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Régiség.wyw.hu
Régiség.wyw.hu
http://regiseg.wyw.hu/

Régiségekkel foglalkozó katalógusunkban összegyűjtöttük az antik tárgyakkal, antik bútorokkal foglalkozó legjobb magyar weboldalakat.

regiseg.wyw.hu

butor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Pintér Antik
Pintér Antik
http://www.pinterantik.hu/

Pintér Antik Régiségkereskedő és Szolgáltató Kft. 1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.

www.pinterantik.hu
Antikea - az antik lakberendezés áruháza
Antikea - az antik lakberendezés áruháza
http://www.antikea.hu

Az ANTIKEA a magyarországi antik fenyőbútor-kereskedelem úttörője. A hagyományos értelemben vett régiségek forgalmazásán túl, az antik-, és stílbútor, festmény, és dísztárgy-kereskedelem mellett, az ANTIKEA több mint két évtizede figyelt fel a korábban nem sokra becsült népi bútorok iránt ébredező érdeklődésre. A ma már közkedvelt fenyőbútorok, parasztbútorok a régiség és lakberendezés tárgykörében is méltó helyükre kerültek.

www.antikea.hu
Antik bútorok - Nepbolt.hu
Antik bútorok - Nepbolt.hu
http://www.nepbolt.hu/

Régi és antik bútorok, régi építőanyagok, téglák, deszkák széles választékával várjuk kedves ügyfeleinket. Többfajta bútorok: festett, vaxos , fém. Hungaricumok: tekno, kapu, láda, asztal, ványoló, fémbutor, pad, len, vászon.

www.nepbolt.hu
Richter Antik Kft.
Richter Antik Kft.
http://www.richterantik.hu/

Fő tevékenységünk az antik bútorok felújítása, restaurálása,és adás-vétele. Emellett egyedi bútorokat is készítünk klasszikus technológiával, és kórhű másolatait egy régi eredeti tárgynak. És hogy kárpitozott ülőalkalmatosságait se kelljen önnek mozgatni, kiválló szakembereink helyben kárpitozzák bútorait.

www.richterantik.hu
Ambrus
Ambrus
http://www.ambrusprodmixt.ro/

Valamennyien tudjuk: a klasszikus stílust ma sem helyettesítheti semmi. Az antik bútorok kifinomultsága, utánozhatatlan eleganciája többet ér minden modern design-nál. A kitűnő faalapanyagból készülő kézműves bútorok igazi műalkotások. Az Ambrus Prodmixt 1993-ban alakult. A minőségi termékek saját műhelyben, saját felszereléssel készülnek.

www.ambrusprodmixt.ro
Antikea
Antikea
http://www.antikea.hu/

Antikea - az antik lakberendezés raktáráruháza - a régiség-kereskedelemben megalapozott jó hírnevével több, mint tíz éves múltra tekint vissza. A hagyományos értelemben vett régiségen túl - antik stílbútor, festmény, dísztárgy- a magyarországi antik fenyőbútor-kereskedelem úttörője. Itt a szakszerű restaurálás következtében a régiség témakörben ma már elismert antik fenyőbútorok - minőség, mennyiség, kedvező árak tekintetében - páratlan kínálata várja az érdeklődőket.

www.antikea.hu
Óváros Galéria - Veszprém
Óváros Galéria - Veszprém
http://www.ovarosantik.com

Veszprém szívében, az Óváros Téren található az Óváros Galéria, mely régi és antik műtárgyak, bútorok, porcelánok és fegyverek adásával és vételével foglalkozik, akár bizományosan is.

www.ovarosantik.com
Mobili in stile
Mobili in stile
http://www.arredifiorelli.it/index.php?id_pagina=13

Barkácsolóműhelyben szakosodott megadásáról szóló intézkedés, ajtókat a fa, a szerelvényeket és lockings, portoni és skálák a belső.

www.arredifiorelli.it
Argo kárpit
Argo kárpit
http://www.argokarpit.hu

Több, mint 30 éves tapasztalattal műhelyünk várja egyedi és céges megrendeléseit. Vállajuk modern és stíl bútorok teljeskörű felújítását . Keressen bizalommal, ha a következő szolgáltatások egyikére van szüksége: kárpítozás, székek, fotelok, heverők, ülőgarnitúrák, szófák felújítása, párnák, matracok egyéni igények utáni elkészítése. Egyedi bútortervek és elképzelések kivitelezése. Kérésére széles szövetválasztékunkból választhatja ki az Ön igényeinek legmegfelelőbbet. Kínálatunkban fellelhetőek a klasszikus és modern szövetek, bőr -és bőrhatású illetve speciális védőrétegekkel (tűz illetve vízálló anyaggal) bevont szövetek. Helyszíni felmérésünk ingyenes. Tekintse meg galériánkat és hívjon bizalommal, kérjen e-mailben vagy telefonon árajánlatot. Elérhetőségeink: Műhely: 1/ 410 0539 Mobil: 06/ 70 566 7374 E-mail: info@argokarpit.hu Cím: Budapest, 1157 Nyírpalota út 17

www.argokarpit.hu
Műtárgy.com - antik bútor
Műtárgy.com - antik bútor
http://www.mutargy.com

A műkereskedelem és a kortárs művészet vezető műtárgyhirdetési weboldala a műtárgy.com. Antik bútorok, csillárok, festmények, szobrok, üveg tárgyak, porcelánok, arany ékszerek, katonai régiségek iránt érdeklődők (műgyűjtők, műkedvelők, restaurátorok, művészeti szakemberek) kereshetnek több ezer műtárgy között oldalunkon. Oldalunkon értékesítés nem történik, a műtárgyak iránt érdeklődők az alkotók, galériák, magánszemélyek által megadott elérhetőségeken keresztül személyesen vehetik fel velük a kapcsolatot.

www.mutargy.com
Juhász zongora és bútorrestaurálás
Juhász zongora és bútorrestaurálás
http://juhasz-zongora-butorrestauralas.hu/?modul=oldal&tartalom=1197623

Zongorák javítása, hangolása felújítása adás-vétele. Régi és antik bútorok restaurálása. Ránk bízhatja féltve őrzött bútorát, újat csinálunk belőle, megőrizve egyediségét.

juhasz-zongora-butorrestauralas.hu
Régi és egyben szép antik bútorok
Régi és egyben szép antik bútorok
http://antik-butor.com

Weboldalunkon kifejezetten a régi bútorokat találja meg. Hisszük, hogy a régiségek örökké élnek és olyan emlékek fűződnek antik bútorainkhoz, melyek kedves emlékeket idéznek bennünk. Antik tárgyaink, bútoraink szépek és nagyon jó minőségben készültek. Na és az egyik legfontosabb, hogy apróhirdetésként ingyen adhat fel hirdetést.

antik-butor.com
Antik régiségbolt - Budapest
Antik régiségbolt - Budapest
http://treffshop.hu/

Régiséget webáruházból? Kattintson és válogasson nálunk! Régi varrógépek, antik órák, rádiók, székek, asztalok, komódok, és vitrinek ellenőrzött minőségben házhozszállítással is! Ha szeretné különleges stílusban berendezni az otthonát, ha olyan tárgyat keres, aminek tényleg története van, vagy csak különleges darabokra vágyik, nézzen szét nálunk! Valódi, értékes, ellenőrzött darabok, vidám apróságok, csecsebecsék kedvező áron. Eladni szeretne? Töltse fel hozzánk! Gazdagítsa gyűjteményét velünk!

treffshop.hu
Oldal leírása
butor.wyw.hu: Bútor katalógus. Bútorboltok, bútorszalonok, fürdőszoba szalonok, konyhabútor, lakberendezés. Üzletberendezés, rattan bútorok.
Gyűjteményünkben 715 válogatott bútor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 715 | Várakozó linkek: 17 | Ajánlott linkek: 5 | Linkre kattintás összesen: 85229